Nieuws

Ja, ze zijn er! De pups van Malu (Takoda Kyona The Look of Love) en Pastou (Ch. Youandi Pompidou) zijn 17 februari 2019 geboren!

Kijk bij puppy-nieuws voor foto's.

 

Als alles goed gaat, gaan er in februari 2019 weer pups geboren worden. Deze keer van Malu, de dochter van Kyona uit haar 2e nestje.

Yeah, de echo heeft weer pups laten zien!

 

Int. Ch. Youandi Pompidou (Pastou)   x

Takoda Kyona The Look of Love (Malu)

 

 

 

 

 

2015: Alle pupjes hebben een nieuw thuis gevonden. Kijk bij puppy-nieuws voor foto's.

We zijn erg verdrietig dat er helaas een teefje overleden is. Met de andere 10 pupjes gaat het gelukkig goed. Zie de foto's bij  puppy-nieuws

De pups zijn op 28 januari 2015 geboren. 6 reutjes en 5 teefjes. Voor foto's zie puppy-nieuws

 

Silvery Bear Göd Wide Boy (Buddy) 

stamboom-buddy.xlsx

Youandi Tiramisù (Kyona) 

stamboom-kyona.xlsx


 


Yes! We gaan weer puppies krijgen! De echo heeft het laten zien, Kyona is weer zwanger. Eind januari zullen de pups geboren worden.

Echo 23 december 2014 Silvery Bear Göd Wide Boy (Buddy) Youandi Tiramisù (Kyona) 

 

Als alles naar wens verloopt zullen wij begin 2015 weer een nestje hebben. Wij kijken er al naar uit!

Voor meer informatie kijk bij puppy nieuws of neem vrijblijvend contact met ons op.

De pups zullen bij ons in huis geboren worden en opgroeien. Dit is belangrijk voor een goede socialisering. Ook zullen de pups veel in contact komen met andere mensen en kinderen.

Als u interesse heeft in een pup of u wilt meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij proberen dan al uw vragen te beantwoorden.

Wij vinden het prettig eerst persoonlijk kennis te maken met de toekomstige nieuwe baasjes. Daarna zien we u graag regelmatig terug om naar de pups te komen kijken, ze te zien ontwikkelen en opgroeien.

De pups zullen elke 2 weken ontwormd worden en zullen op de leeftijd van 6 weken hun eerste vaccinatie tegen parvo en hondenziekte krijgen. Voordat ze het nest verlaten, volgt nog een onderzoek op erfelijke oogafwijkingen, krijgen ze een gehoortest en worden ze gechipt door de Raad van Beheer en geregistreerd in het NHSB (voor de stamboom).

Ook wordt er DNA afgenomen. Per 1 juni is in Nederland verplicht DNA ingevoerd .Het verplichte DNA profiel geld voor ouders en pups. Het is een basis legging voor 100% zekerheid van vaststelling en vastleggen van de afstamming. Het DNA word opgeslagen in een DNA-databank. Dit kan in de toekomst misschien dienen voor het opsporen van erfelijke ziekte waar honden dragers  kunnen zijn van bepaalde eigenschappen, om deze eventueel uit te sluiten van de fok. zie voor meer info https://www.raadvanbeheer.nl

 

 

En ook Waylon is op z'n gemak bij zijn nieuwe familie. Heerlijk ontspannen ligt hij te slapen.

 

 

Elfie voelt zich al helemaal thuis bij haar nieuwe familie!

Deze foto's kregen wij vandaag:

   

 

 

Ons eerste nestje is geboren op 11 juni 2012. 

2 reutjes en 3 teefjes! Voor meer foto's zie puppy nieuws